Vackra detaljer

Ett bröllop är bland det vackraste man kan vara med om. Även för åhörarna men givetvis främst för det par som ska gifta sig.

Både mannen och kvinnan vill att ens personliga styling ska bli fulländad. Det må vara aningen fördomsfullt men kanske är den gängse uppfattningen att det är extra viktigt för kvinnor. Allting måste vara perfekt. Det är inte enbart allt runt omkring ett bröllop som måste vara perfekt utan allting måste vara perfekt in i minsta detalj.

Vart börjar man planera när man är blivande fru? Förmodligen bestämmer man sig för en brudklänning. Den klassiska är en vit längre klänning. Den kan vara i många olika utformningar och varianter så det gäller att välja den som man anser vara den tveklöst perfekta. Det är trots allt en bröllopsklänning som ska väljas, och det är verkligen ett tillfälle i livet då man inte ska välja något halvdant.

Vidare måste sminket planeras. För den fulländade sminkningen rekommenderas att det övas innan bröllopet. Det är såklart viktigt att rengöra huden innan sminkningen påbörjas. Grunda sedan med foundation och pudra ovanpå. Vidare går man loss med rouge, ögonskugga. En eyeliner ger svävande och romantiska ögon. Det gäller att inte använda för mycket bara. Glöm heller inte att använda en vattenfast mascara som är hållbar. Då står den emot både tårar och svett.

Håret är mycket viktigt. Det är vanligt med olika former av håruppsättningar. Till den uppgiften anlitas med fördel en hårstylist.

I övrigt ska även väljas ett par vackra skor som passar klänningen. Självfallet kan man välja extra högklackat om man vill men tänk på att bröllopet varar under en lång tid med tanke på förberedelser, vigsel och bröllopsfest. Därför bör man även tänka lite praktiskt inför val av skor i den mån det är möjligt. För att utstyrseln ska bli fulländad kan ett snyggt smycke vara på sin plats.

Många väljer att ta professionell hjälp med styling inför ett bröllop. Det är en god idé om man vill vara i trygga händer.