Vacker och glimrande

På sin stora dag vill man utom allt rimligt tvivel att precis allt skall vara perfekt. Helst av allt ska inte en enda lock i håret ligga snett, inte en droppe regn från himlen falla och alla kläder skall passa exakt. Några sjukdomar ska vi inte ens tala om, det finns inte på kartan, alla måste vara friska, krya och glada idag – för idag är det ju den stora dagen.

Förberedelserna

Ni har redan kunnat läsa en del om brudklänningar och om hur du på bästa sätt kan ordna din bröllops-makeup. Vad återstår förutom det då? Jo en hel del faktiskt. Givetvis beroende på omfattningen av ens bröllop, men nu förutsätter vi att det skall vara festligheter, dans och stoj efter vigseln. Vi tar här upp några av alla de detaljer som måste avverkas på förhand.

BröllopsringarVi börjar med att plocka upp den tråd som redan startats. Utseende. Hur håret skall fixas lämnar vi tills lite senare, nu har vi smycken och utsmyckning i åtanke. Vilka smycken passar bäst till din klänning, respektive frack eller kostym. Detta kanske framförallt berör kvinnor eftersom männen traditionellt inte har lika många smycken på sig, men ni karlar kan också höra opp!

Känner du att du inte helt har koll på vad som passar och inte, då kan du alltid be om råd av vänner, bekanta, men också av smyckesförsäljaren, man skall aldrig vara rätt att be om råd. Är ni ute efter ett vackert silversmycke så kan vi varmt  rekommendera Mila Silver. Där finns alltifrån ringar, kedjor och armband, till örhängen och putsmedel.

Se till att få den hjälp som ni har behov av. Ni kommer inte att klara av alla förberedelser själva. Fråga familj, släkt och vänner. De ställer naturligtvis upp på er stora dag och hjälper till så gott de kan. Delegera ut olika uppgifter till var och en så kommer denna dag att bli den bästa i era liv.