Smycken

Dina brudsmycken är pricken över i:et till din brudutstyrsel. De ska få dig att tindra och känna dig vackrare än du någonsin gjort.

Det finns ett brett smyckesutbud att välja bland med mängder av olika stilar. Jag tycker att det är kul om man även kan använda sina brudsmycken efter vigseln, både till vardags och fest som en påminnelse om den kärlek och lycka som vigseln stod för. På johanna-n.com kan du hitta supersnygga armband från kollektionen Björk, som du har glädje av lång tid efter ditt bröllop.

Rätt smycke kan ge det där lilla extra och ge en personlig prägel på brudutstyrsel. Ibland kan man ha en klar bild av hur smycket ska se ut men ha svårigheter att hitta åt  det. En lösning kan vara att tillverka ett själv för att få smycket att bli exakt som man förväntar sig.

Tips för att göra ett eget brudsmycke.

bröllopssmyckenDu behöver:

  1. En klar bild av hur du vill att ditt smycke ska se ut
  2. De stenar och pärlor som du vill ha till ditt smycke.
  3. Basdelar och verktyg för smyckestillverkningen.
  4. Börja i tid och träna på tillverkningsmomenten genom att göra ett annat smycke innan du ger dig in på att skapa ditt brudsmycke.
  5. Använd material som är hållbara så att du kan spara ditt smycke efter bröllopet.

pärlverkstan.se kan du hitta en bra beskrivning på hur du gör dina egna brudsmycken.

Att göra sitt eget smycke kräver tid och ett visst mått av händighet. Kanske vill man hellre lägga ned tiden på att planera bröllopsfesten eller tillverka snygga och personliga inbjudningskort. Bröllopet är din dag så se till att Du blir nöjd.