Slappna av inför bröllopet

Att planera en av livets största händelser, bröllopet, kan vara bland det roligaste som finns. Att få välja den perfekta klänningen, blommor, festlokal, inredning och mycket, mycket annat som hör till planeringsarbetet är spännande men det kan även ta på krafterna att konstant ta oändliga beslut och bråka med cateringfirmor. Därför kan man ibland vara i behov av att få en stund för sig själv ifrån planeringsstressen och förnya krafterna så att man kan ge sig in i arbetet igen med glädjefylld energi.

Något många försummar när de har mycket att göra är att ta tid till att träna. Men att frigöra endorfiner gör att man blir både gladare och piggare. Det hjälper en att sova bättre och forskning visar att det är ett av de mest effektiva medlen för att bekämpa stress. Sverige har massor av gym i de allra flesta städer, kolla till exempel upp om du har någon SATS-anläggning i närheten av dig, de har gym i flera storstäder.

Ansikts MassageEtt annat riktigt bra sätt att slappna av är att unna sig en lyxig behandling. Inget känns bättre än att bli omhändertagen och känna sig lite glamourös under en eftermiddag på ett vackert spa eller badanläggning. Om du vill göra det lite extra speciellt kan du förgylla upplevelser genom att göra det till en hel weekend, kanske det finns en liten havsort du når efter någon timmes färd som har ett mysigt Bed-and-Breakfast som erbjuder behandlingar. Bara att komma en liten bit iväg kan göra stor skillnad för upplevelsen, då känns det verkligen som att du gör någonting annorlunda.

Känns ett spa för kostsamt mitt bland alla bröllopsbestyr kan du prova att annonsera om vilken tjänst du är ute efter på Bidlay.se och se om du får något bra erbjudande som passar dig från exempelvis en frilansande massör. På så sätt kan du hitta ett extra bra erbjudande som inte tar alltför mycket pengar från bröllopskassan men ändå ger en välbehövlig paus.