Satsa på en ovanlig bröllopsresa

När den stora dagen börjar närma sig är det många bollar att hålla i luften. Ett bröllop är ett unikt tillfälle att samlas i en storslagen fest tillsammans med sina närmaste vänner, släktingar och familjemedlemmar, och det är naturligt att man vill att det ska bli så bra som möjligt. Med alla stressmoment som bröllopet ofta innebär – inbjudningar som ska skickas ut, klänningar som ska provas och tårtor som ska smakas – kan det vara skönt att veta att bröllopsresan redan är ordnad.

Broadway MusikalTraditionellt har en smekmånad kanske inneburit några nätter på en herrgård eller en resa till solen, men numera har det blivit allt vanligare med paketresor som fokuserar på upplevelser. Att åka till en storstad för att se en musikal är ett ypperligt sätt att spendera några dagar med sina käresta på. Det har researrangörerna insett och därför finns det nu gott om alternativ för dem som vill göra sin bröllopsresa till en upptäcktsfärd på de berömda teatergatorna runt om i världen. Det mest kända området måste nog ändå vara Broadway i New York. Där har många stora stjärnor spelat i världsberömda pjäser genom åren och om du åker dit kommer du garanterat att få en oförglömlig upplevelse. Ett annat populärt teaterdistrikt är West End i London, där flera svenska musikalstjärnor – däribland Peter Jöback – har haft stor framgång.

För att kunna koncentrera sig på alla andra bröllopsbestyr kan det vara skönt att lämna reseplaneringen i händerna på en researrangör. Då slipper du bry dig om hotellbokning och biljettköp. I ett resepaket ingår normalt alltifrån flygresa och hotellnätter till musikalbiljetter, och du kan dessutom välja att lägga till extraval som busstransfer från flygplatsen. I många fall kan du också – mot en extra kostnad – välja att uppgradera hotell, så om ni åker på bröllopsresa har ni möjlighet att försäkra er om att få den mest romantiska sviten på ett hotell ni trivs med. Om du går in på Gomusictravel.se hittar du mycket mer information om sådana resepaket.

Musikal

Att åka på en lite ovanligare resa gör det hela så mycket mer speciellt, och ett stort minne för livet. Ta vara på resan som ni gör tillsammans och se till att ni dokumenterar så mycket som möjligt under resan så att ni kan gå tillbaka i efterhand och minnas den ovanliga resan tillsammans. Tänk när ni sitter på ålderns höst och minns tillbaka på hur det var när ni åkte på den där fantastiska resan tillsammans som nygifta. Barn och barnbarn kommer också att uppskatta de minnena tillsammans med er.