Olika behandlingar inför bröllopsdagen

Ditt bröllop förevigas på bilder som hamnar i flera personers minne och hem. Du vill sätta upp fotografier från din dag på väggarna. Det betyder att du vill att allt ska vara perfekt, du ska sprudla av självförtroende och glädje. Du vill kort och kort att du och hela dagen ska vara perfekt. Det finns en del genvägar du kan ta för att uppnå denna perfektion!

Mikrodermabrasion

Ett svårt ord att skriva och uttala som står för en typ av ansiktsbehandling som oftast görs på en klinik. När du ska göra en ansiktsbehandling ska du alltid kontakta kliniker som är certifierade med utbildad personal. Det är säkrare och kommer med större garantier om gott resultat. En mikrodermabrasion är en icke-kirurgisk behandling som ger huden ny lyster och fasthet. Du kan se resultatet efter redan en behandling men du få såklart ännu tydligare resultat om du hinner gå flera gånger. Behandlingen kan hjälpa på pigmentfläckar, rynkig hud, väldigt torr hud, hud med ärr och orenhud såsom mycket acne eller pormaskar.

Manipedi

En rolig förkortning från engelskan som står för en manikyr och pedikyr. En manipedi ska du gärna göra bara dagar innan bröllopet, eller kvällen innan så att nagellacket inte börjat flagna eller riskerar att bryta en nagel under förberedelserna. Gå gärna med din partner så ni får an paus från planeringen och alla arbetsuppgifter som behöver färdigställas. En avkopplande kväll där någon pysslar om er!

Vaxning

Du får lenare hud och håret är borta längre. Vaxning svider just när de river bort remsorna men professionella gör det ändå mer smärtfritt än om du gör det hemma. De har, som farbror Mäklare borde haft, ”rätta knycket” för att dra av remsorna snabbt. Du minskar också risken för igentäppta porer och inåtvända hårstrån eftersom de rengöra kroppen från vaxrester så inget fångas i huden.