Lika vacker på smekmånaden som på bröllopsdagen

När bröllopsfesten är över väntar den underbara smekmånaden. Som vacker brud kommer du att vara lika betagande på stranden där smekmånaden givetvis genomförs i härlig sol. Då gäller det att ha snygga och trendiga strandkläder med framträdande baddräkter och läckra bikinis.

Se till att din strandgarderob är laddad med de kläder som du önskar dig och gör det i god tid före resan. Bröllopet tar säkerligen stora krafter under en tid tills det är över och då har du oftast inte ork att tänka på nästa fas. Så var förutseende och planera så att du framträder lika förtjusande under smekmånaden.

Under din drömsemester

Till stranden är det inte enbart baddräkten som skall med. Du behöver flera olika plagg för att vara förberedd. En strandklänning är bra att ha för att dra på sig när man knallar iväg på lunch. Eller en trendig och tjusig tunika som finns i stickade eller lätta och luftiga material.

Nu när sommaren är på väg är det många butiker som erbjuder spännande och somriga sommarkollektioner. Det gäller även för strandklädaffärer som bland annat Phax Swimwear. De erbjuder just nu en kollektion av snygga badkläder och strandkläder av senaste modet. Genom att köpa badkläder som ligger rätt i tiden kan du även sola med stil på stranden. För vem säger att du måste ligga i fjolårets gamla badkläder?

Vilken bikinistorlek ska du ha?

En pushup-bikini kan vara ett läckert alternativ under din smekmånad, både för dig och din make. Innan du köper din bikini online kan det vara bra att veta vilken storlek du ska beställa. Det tar du enkelt reda på genom att kolla en storleksguide. På så sätt beställer du rätt storlek på en gång. Bikinis finns både med och utan bygel. Olika bikinimodeller passar till olika typer av bröst och kroppsformer. Guider till vilken modell som passar din kropp hittar du också på internet.

Snygga solglasögon

Läckra solglasögon skall givetvis också ingå. Din look på stranden är av högsta intresse för modeintresserade. Kompletta set med flera bikinis och dräkter, klänningar, tunikor och även hattar och smycken gör dig till strandens attraktion nummer ett. Ta till exempel på en supersnygg sarong för strandvandringen, det är glamour.