Låna en ring till frieriet

Kanske är du en av de lyckliga som har hittat den rätte och funderar på att fria. Då är du inte ensam. Efter pandemin så är många sugna på att gifta sig och det råder en riktig bröllopsyra i landet. Alla frierier är unika men självklart måste de innehålla ett överraskningsmoment och en ring att träda på din älskades finger.

Svårt att välja rätt ring

En av svårigheterna med att välja en förlovningsring är just det att du inte kan fråga vilken typ av ring din partner önskar sig. Kanske vet du inte heller den exakta storleken. Men oroa dig inte, detta är något som går att lösa på ett smidigt sätt.

Det finns ett fåtal juvelerare som erbjuder dig att låna en ring till frieriet. Hos juveleraren väljer du själv ut en ring som du tycker om och som du tror din partner kommer att tycka om. Denna ringen använder du när du friar. Om det låter intressant så klicka här för mer information. Efter att du har friat så bokar ni ett möte med juveleraren som hjälper er att välja den perfekta förlovningsringen. Tillsammans väljer ni en ring som passar både er smak och även den budget ni har bestämt er för.