Klädseln

Det som verkligen gör bröllopet till en riktig högtid är alla vackra kläder. Den allra vackraste skall naturligtvis brudklänningen vara. Varesig du väljer vitt eller någon klänning med färg så är det viktigt att den passar dig bra.

Det är inte helt ovanligt att bruden sätter igång med hård träning och bantning inför bröllopet. Man vill se så bra ut som möjligt på den stora dagen. Det kanske inte är en så bra idé att sätta igång med hård bantning veckorna innan bröllopet. Kanske tappar man fokus, blir trött och inte orkar med den omfattande planeringen som behövs. Bättre är att koppla av, finna sig i den storlek av klänning man måste ha och bara se fram emot en underbar dag!

Vit brudklänning

bröllopDet allra vanligaste när man gifter sig är att bära en fotsid vit klänning på bröllopet. Förr var det kutym att inte bära en sådan om det var giftermål nummer två man skulle göra. Idag är det fritt fram att bära vitt även om man varit gift tidigare.  Det är ju skönt att det är så eftersom de allra flesta flickor vill välja vitt vid alla sina bröllop. Det är också vanligare idag att man skiljer sig och gifter om sig. Det vore ju tråkigt om det vore enbart den första bröllopsdagen som blev precis så som man vill ha den.

Om det är en vit brudklänning du helst vill ha så skall du välja en sådan. Det finns många möjligheter att köpa en brudklänning på Internet. Det blir ofta mycket billigare, men det kan vara lite vanskligt. Det är inte säkert att klänningen passar dig helt perfekt. Om man själv, eller någon annan närstående, är duktig på att sy och ta in en lite för stor klänning kan det ändå vara en god idé. Om man har mycket ont om pengar kan man istället välja att hyra en klänning. Det är ju ändå bara för en dag och kväll man skall använda den och då kan det vara nog så bra att hyra.