Håruppsättning

bröllopEn viktig detalj för bruden inför bröllopet är håruppsättningen. På bröllopsdagen är verkligen utseendet i fokus och det är viktigt att man får känna sig så vacker man bara kan. 

Det första man måste tänka på är vilken stil man vill ha på sin uppsättning. Är klänningen klassisk, romantisk eller kanske rock inspirerad, då gäller det att ha samma stil på håruppsättningen för att skapa en vacker helhet. Det finns många bra sidor online med massor av håruppsättningsbilder där du kan få hjälp med vad du vill ha. En bra sida hittar du här.

Frisören

Det gäller att vara ute i god tid och boka frisör inför bröllopet för att vara säker på att få en bra tid. På de flesta frisörsalonger får man komma en tid i förväg och göra en provuppsättning för att vara säker på att uppsättningen blir som du tänkt dig. Det är också bra för att se så att frisören verkligen är duktig och gör den uppsättning ni pratat om. På den tiden brukar det också vara lämpligt att eventuellt färga, slinga eller klippa håret om det behövs.

bröllop

Vi kan rekommendera en Frisörkedja som vi verkligen gillar, Attityd. De har salonger från Luleå i norr till Kristinehamn i söder. Företaget har hela 16 salonger så det finns en god chans att de har en salong i närheten av dig.