Gift er för eran egen skull

När ni som par upplevde det magiska ögonblicket där en av parterna frågade den andre om denna person var villig att spendera resten av era liv tillsammans, tänkte ni förmodligen enbart på er själva och eran gemensamma lycka. På samma sätt är det ofta inledningsvis ett sant nöje att påbörja bröllopsplaneringen, när ni fortfarande är i det stadium att ni slipper tänka på allting runt omkring, era gäster och deras eventuella önskemål. Det tråkiga är att många par tids nog kan uppleva en stress över att passa ihop alla bitar inför bröllopet, så att alla andra ska bli nöjda och glömmer i samma ekvation ibland bort sina egna och initiala önskemål.

Gift par

För att måla upp scenariot på ett glasklart sätt och som det borde vara. Ni båda gifter er inte för era föräldrar skull, inte för vad samhället finner som norm, eller vad någon annan tro säger. Ni gifter er av kärlek för varandra och för att ni båda finner en glädje och lycka i att spendera livet tillsammans. Det är därför ingen annan som ska bestämma vart, när och hur ni gifter er. Ett bröllop behöver inte vara överdådigt och själva vigseln behöver inte äga rum i en kyrka. Ni behöver inte vara kläd på traditionellt vis, utan enbart på ett sätt som gör att ni själva finner varandra vackra. Det behöver inte vara över 100 gäster eller fler, och ni behöver faktiskt inte ens bjuda in någon utav era föräldrar, om ni inte själva vill.

På detta vis behöver heller inte ett bröllop skena iväg kostnadsmässigt, bara för att ni fått för er att ni måste efterlikna alla andra som någon gång gift sig innan er. Vi förslår att dra in de saker som känns mindre viktigt och att försöka hitta bra erbjudanden där det är möjligt. En till synes bagatellartat kostnad som att hitta billiga linser om man inte vill gifta sig utan sina glasögon, kan tillsammans med fler och liknande erbjudanden addera ihop till en stor summa ni som framtida par kan ha stor nytta utav.

Lycka till med ert framtida giftermål och liv tillsammans!