För dig som gäst på ett bröllop

Härligt, äntligen ska de gifta sig! Men vad ska jag ta på mig? Det är säkert nästa reaktion. Okej, vi tar det allra viktigaste först: klädkoden. Den får du inte missa. Efter det är nästa steg att hitta något på nätet.

Kostym, kavaj eller frack

Det beror på klädkoden förstås, men oavsett så behöver du fina accessoarer till din klädsel. Tänk igenom valet och välj några saker som får dig att känna dig riktigt snygg. En siden-näsduk, en slips eller fluga i rätt färg, en stilig klocka och du är helt rätt.

Skor och bälte

Det är även här viktigt att kontrollera klädkoden. Till klädkoden mörk kostym bör du ha svarta skor till exempel. Dessutom är det bra om du handlar i god tid, så du hinner gå in skorna. För du vill ju kunna dansa bekvämt på en bröllopsfest! Det är här bältet kommer in. Du blir varm, det är god mat och härlig stämning. Då vill du kunna ta av dig kavajen och inte skämmas över ett utslitet nött bälte, eller hur?

På tal om strumpor

Just det, glöm inte strumporna! Ett par nya fräscha strumpor är helt rätt till din stil. Till sist, ha det så kul och glöm inte ta med presenten.