Fixa dina ögon och bryn inför bröllopet

Om du ska gifta dig vill du säkert att dina fransar och bryn ska vara extra snygga. Många går kanske till en salong och färgar fransarna, gör en lashlift eller en fransförlängning, men det är absolut inte nödvändigt. Det finns massor av bra smink som du enkelt kan använda dig av hemma.

Snygga ögonbryn

En bra början är att trimma brynen med en liten sax. Du borstar brynen nedåt med hjälp av en ögonbrynsborste eller en ren mascaraborste och sedan tar du saxen och klipper de strån som är utanför formen. Efter det markerar du formen du vill ha med en penna och noppar ögonbrynen. Till sist fyller du i glesa områden med en ögonbrynspenna.

En perfekt makeup

Du kan välja om du vill ha en naturlig eller mer dramatisk look med markerade ögon. I båda fallen är det bra att satsa på en bra mascara så att du kan få de där perfekta långa ögonfransarna. Dessutom är det extra viktigt att du väljer bra produkter som sitter ordentligt och inte kladdar. Bröllopsdagen är lång och festen brukar vara till långt in på natten. Kolla därför in Babyface online – de har ett stort utbud.