Drömmen om bröllopet

Redan som barn drömmer många om det perfekta bröllopet. Prinsen med sin vita springare som får sin prinsessa med den böljande kjolen och det perfekta håret. Nu tillhör inte detta scenario vanligheterna, om än vi gärna försöker att efterlikna drömmen så gott vi kan. Att få av oss faktiskt är kungligheter är ett oöverstigligt hinder, liksom det faktum att den vita springaren kanske hellre tillhör det fyrhjuliga fordonstypen med dörrar och tak och prinsessan är en helt vanlig tjej med löshår.

photodune-wedding-xs

Visst är drömmar underbara och det är väl självklart att dessa ska vara den måttstock som mäter hur väl ditt liv ska överensstämma med fantasin. För nog är bröllopsdagen en av de viktigaste dagarna i livet och den borde få vara något alldeles speciellt, något man med all rätt får drömma om.

Det finns många vägar att nå de mål man satt för sin stora dag. Är budgeten skral för det man tänkt sig, kan man ta ut en kuvertavgift för de inbjudna och säga att detta är deras gåva till er och inga övriga bröllopspresenter är nödvändiga.

Smekmånaden är något många drömmer om. Här finns det alla möjliga och omöjliga varianter av resor att välja mellan. Åka inom Sverige eller varför inte satsa på en lite mer ovanlig resa. Låt era intressen styra vart det bär.