Bröllopsresor i Sverige

Man behöver inte åka långt för att kunna njuta av en romantisk bröllopsresa. I Sverige hittar du flera fantastiska guldkorn där du och din partner kan unna er en romantisk smekmånad för att fira ert gemensamma liv som man och hustru. I denna artikel kan du läsa om ett par populära platser runt om i landet som passar perfekt för en bröllopsresa.

Strand City Hotel, Örnsköldsvik

Örnsköldsvik är en mysig stad som har mycket att erbjuda. Här finner ni allt ni behöver för en lyckad bröllopsresa. Boka in er på Strand City Hotel som ligger centralt i Örnsköldsvik. Här har ni gångavstånd till stadskärnan med många bra restauranger så som Linnea & Peter, Public och Bishop  Arms. Vill ni ha romantik och njuta tillsammans har ni Paradisbadet ett stenkast bort som erbjuder Relaxavdelning med Spa och Restaurang. Kommer ni dit sommartid finns färjor ut till de kända öarna Ulvön och Trysunda där det finns mycket spännande att upptäcka.

själevads kyrka Örnsköldsvik

Snogeholms Slott, Sjöbo

Snogeholms Slott är ett mycket vackert slott som byggdes i slutet av 1800-talet. Här kan du och din käresta koppla av och njuta av Skånes allra vackraste miljöer. Utanför slottet finns möjligheter till bland annat aktiviteter som fiske, golf, ridning och härliga skogspromenader. Detta är det perfekta valet för er som älskar att njuta av nuet. På Snogeholms Slott förvandlas bröllopsresan till en riktigt sagolik vistelse.

Loka Brunn, Bergslagen

Ett annat romantiskt alternativ för bröllopsresan är Loka Brunn som ligger i Bergslagen. På Loka Brunn kan ni njuta av lyxiga behandlingar på en modern spaanläggning. Bland behandlingarna hittar ni spännande specialiteter som varm gyttjebädd med massage och varm tallbarrsmassage med bad, men också vanliga behandlingar som hand- och fotmassage samt helkroppsmassage. På anläggningen finns även en bastuflotte där ni på tu man hand kan koppla av med mat och dryck.