Bröllopsnatten

När skall bröllopet stunda? Var, när och hur skall bröllopsnatten äga rum? Ett bröllop kostar idag en stor slant men skall givetvis ses som en investering i ett starkt minne för livet. På samma sätt som att själva bröllopet skall gå perfekt till när det gäller gäster, mat och mycket mer så skall den sista akten – själva bröllopsnatten – överträffa allt det roliga och trevliga som hänt under ceremoni och bröllopsfest.

BröllopsnattenFörväntningarna på bröllopsnatten är alltid skyhöga och den bästa bröllopsnatten är givetvis den stund för paret som har romantik, kärlek och det där lilla extra som gör att natten känns alldeles speciell. Det är därför värt att lägga ned extra möda på att första hitta var någonstans natten skall äga rum samt hur platsen skall inredas för att skapa den optimala kärleksfulla stämningen.

Ett naturligt val är att man bokar en bröllopssvit på ett bra hotell. Det går att skapa det mesta på de många fantastiska hotell som erbjuder ett rum för brudparet. Många har säkert idébilden av rosor, champagne och färska jordgubbar framför sig. Allt skall finnas på plats innan man piffar upp sig ännu mer och börjar med kärlek och romantik. Bruden skall kunna känna sig sexig och kvinnlig och det är inte fel att investera lite mer i ett avslappnat men samtidigt supersexigt nattlinne som blottar de ännu sexigare underkläderna i vitt. Underkläderna skall vara attraktionen som helt enkelt bara väntar på att bli avslöjade. Kanske åker nattlinnet av under en improviserad liten lek? Alla lekar är bra eftersom de alltid lättar upp stämningen efter många dagar av förberedelser samt en uttömmande bröllopsdag.

Som tidigare nämnt präglas i de flesta fall bröllopsnatten av höga förväntningar vilket dessvärre också riskerar att stunden ni har tillsammans inte kanske motsvarar de höga krav som satts. Det är många faktorer både före och under bröllopet som faktiskt kan rasera bröllopsnatten. Stress är ofta svårt att undvika under förberedelserna timmarna innan vigsel samt resorna från den ena platsen till den andra. Dessutom måste brudparet alltid vara närvarande och konstant le när man sanningen är att man kanske legat sömnlös nedan innan som följd av långa och jobbiga förberedelser. Dricker man dessutom mer alkohol i kombination så kan det hela sluta med att man faktiskt är så trött att man inte orkar ge sitt bästa av sig själv under bröllopsnatten.

För att allt skall gå bra finns bara ett tips i alla lägen: ”don’t worry be happy” och låt bröllopet ha sin naturliga gång. Det är kanske inte så lätt att tänka så men faktum är att det finns många saker man lätt stressar upp sig över som man faktiskt inte alltid kan påverka. Vad gör man egentligen om det spöregnar eller om servicepersonalen snubblar med den stora bröllopstårtan? Det finns alltid saker som man är maktlös inför. Det är ni som brudpar som skall se till att ni tillbringar den bästa och mest minnesvärda natt tillsammans när stormen efter bröllopsfesten har lagt sig. Ni skall känna att ni har allt att ge varandra, det är ni mer än värda!