Bröllopsfrisyrer

Inför ett giftermål har paret många saker att tänka på. Kvinnan ställer säkerligen sitt utseende i första rummet. Brudklänningen och dess utsmyckningar blir det som styr annat som frisyren till exempel.

Hår

Håret och vilken frisyr man satsar på måste visa det som bruden tillsammans med klänningen vill utstråla. Det finns ett stort antal frisyrer som är populära för bröllop. Men att håret dessutom skall smyckas eller stylas på något sätt tycks vara legio. Kanske en tilltalande vintage-look som pryder håret med hatt och flor som sitter snedställt och matchar en vågig lugg?

Eller en frisyr med en vid knut i nacken som inte stramar håret hårt utan låter det hänga draperande? Huvudet kan också smyckas med ett rutmönster som är pärlsmyckat och vilket gör utseendet orientaliskt. Som synes, möjligheterna är många.

Välj kvalitet

Ju mer komplicerad en frisyr är desto mer hjälpmedel behövs. Ett flertal extensions kan bli nödvändigt, särskilt om man har tunt, fint hår och drömmer om en pampig uppsättning. Om frisyren då verkligen blir som man har tänkt sig kan bero på löshårets kvalité. Satsar man ordentligt på bröllopet totalt sett skall man inte bli snål när det gäller detta. Pozehair, har löshår i toppkvalitet som passar utmärkt till alla bröllopsfrisyrer. Vill man ha långa lockar eller andra snygga extensions är Pozehair helt enkelt den absoluta webshopen att vända sig till. Både Clip & Go och hårträns finns i äkta hår. Avdelningen med syntetiska produkter har både peruker av bästa sort och single clips.

Rätt blir snyggast

Tveka inte att använda fantasin när frisyren skall kreeras. Visst kan och skall man inhämta inspiration men i slutänden vill man att just detta bröllop skall få en unik frisyr. Att tänka på är brudgummens längd i förhållande till bruden. Frisyren bör anpassas därefter och man kan även justera ansiktsformen med rätt sorts frisyr. Sen kan det vara en god idé att passa ihop frisyren med vilket sorts bröllop man har planerat. För ett utomhusbröllop i mer lantlig stil kan det vara passande att låta håret vara utsläppt och kanske med håret flätat som en krans kring huvudet. I kransen kan du även placera ett par sommarblommor, som till exempel buskmargerit. Om man planerat ett mer formellt bröllop i kyrka, kan man kanske överväga en stilren uppsättning med knut i nacken, det är en vacker och tidlös frisyr.