Att göra sig fin

Att gifta sig är stort och oavsett om du är ung eller gammal, gifter dig för andra gången, så är klädsel och det yttre något som man vill lägga ner tid, pengar och energi på. Tidigare inlägg har handlat om klädsel och bröllopsresa, så här tänkte vi ta upp lite andra saker som till exempel smink och andra produkter som kan vara bra i förberedelserna inför den stora dagen. Produkter mest för henne men också för honom.

make-upAtt man vill vara fin på sitt bröllop är det ingen tvekan om, för både brud och brudgum. Och planeringen brukar börja långt före själva bröllopsdagen, det ska bokas frisör och som sagt kläderna ska fixas. När det kommer till själva sminkdelen, så om du har kunskapen så är det inget som hindrar dig att göra din egen make-up. Annars så kanske du har någon duktig kompis som du litar på och kan hjälpa dig med din bröllops make-up. Oavsett hur du gör så ska du känna dig nöjd med din dag, allt från hur själva festen är fixad till hur din make-up blir lagd.

Vad du kan göra är att du går till en professionell sminkös eller hårfrisörska som lägger grunden för din make-up och sedan lägger du själv ögonskugga, bryn och läppar, du kan även lägga kajal och maskaran själv eller ta hjälp av någon god vän. Är du i behov av nya produkter så kan du surfa till följande hemsida, www.bluestore.se, där du hittar massor med bra grejer inför din bröllops make-up. Du hittar även rakprodukter, duschcremer och andra produkter till brudgummen.