Att göra innan den stora dagen

Det finns en del saker man vill göra innan man gifter sig. Många blivande brudar vill känna sig som vackrast på sin stora dag. Det finns vissa saker som kan hjälpa en beroende på vad man vill åstadkomma.

Viktnedgång

Weight lossEn del kanske bär runt på några snabbmatsrätter extra, eller kanske lite för mycket mys i soffan med sin älskade. Eller, man kan aldrig få för mycket mys i soffan men kanske har myset inneburit lite snacks och läsk. Klänningen kanske känns lite för tajt eller så vill man helt enkelt börja leva lite hälsosammare, inte bara för bröllopsdagen utan överhuvudtaget.

Swissclinic har bra hjälpmedel som ökar din förbränning och samtidigt stoppar sötsuget och piggar upp dig. Det är ett superb tillskott till en varierad kost. Vi föreslår tallriksmodellen och vi gör det eftersom då får man fortfarande äta allt man gillar i matväg, bara lära sig att kontrollera portionerna.

Huden

Vitt är en väldigt dränerande färg, den tar bort färgen från dig och kan få din hy att se väldigt röd ut. Eller så kanske du ser väldigt torr ut: är man mörkhyad kommer torra partier att synas mer tillsammans med vita kläder. För dem är bleka och vill göra något åt saken kanske man kan besöka ett solarium. Bättre är dock att köra på brun-utan-sol om man inte har tid att sakta skaffa fram en snygg bränna genom att röra sig utomhus. Brun-utan-solkrämer kan ibland vara feta och färga av sig men de här är de bästa just nu. Eftersom du ska ha på dig vitt rekommenderar vi hellre en spray som ger en tillfällig solbränna som försvinner i duschen. Men köp efter egen preferens.

Har man mörkare hy eller helt enkelt är torr ska man istället se till att återfukta ordentligt. Försök skaffa en rutin att du smörjer in dig varje kväll eller morgon. Om du vet av att du har några problemområden, såsom armbågar eller T-zonen i ansiktet, borde du smörja flera gånger per dag så kroppen verkligen tar åt sig och mjuknar upp. Välmående hy skiner så vackert mot vitt tyg så ta vara på huden. Och även om du inte lider av torrhet kan huden behöva lite mer vård och kärlek inför din stora dag!