Att fria

Att fria är något man som bekant inte gör så ofta och av den anledningen kan det vara svårt att veta hur man ska gå tillväga på bästa sätt eftersom man ju helst vill att ens frieri ska bli så perfekt som det bara går.

FrieriEtt bra tillfälle att fria på är på en resa av något slag och gärna då en överraskningsresa i någon form. Väl på resmålet, som gärna får vara så romantiskt som möjligt, finns det alla möjligheter att fria. Är man i exempelvis Paris är det ju som bekant väldigt romantiskt att ha Eiffeltornet som fond vid frieriet. Ett annat klassiskt alternativ är ju att fria på en strand en bergstopp eller någonting annat. Ett frieri på skidresan kommer garanterat att göra succé, se bara till att inte fria i stolliften, då risken att tappa ringen i det läget är överhängande.

Ett annat sätt att fria på är att låta ”kidnappa” den man ska fria till, ungefär som på en svensexa eller möhippa. Man kanske låter en kompis ta med den intet oanade till en plats under förevändningen att man ska göra någonting helt annat och istället står man själv där och friar.

Ytterligare en variant är att helt oförhappandes ta med sin partner in i en smyckesbutik där man förberett ett frieri.

Oavsett hur man väljer att fria så är det viktigt att man verkligen lägger ner lite tid på det hela och försöker göra det så minnesvärt som möjligt för förhoppningsvis är det någonting man bara gör en gång i livet.