Att åka på bröllopsresa

Bröllopet kommer om det som man hoppas och önskar, håller resten av livet, att vara den näst efter sina eventuella barns födslar, att vara den viktigaste och speciellaste dagen i ditt liv. En sådan dag vill man att allt ska vara perfekt och att allt bara klaffar utan komplikationer. Det innebär som du vet en herrans massa förberedelser med kläder, tårta, inbjudningar, lokaler… Ja du vet redan detta. När bröllopet är över så är det många som andas ut med en lättnadens suck över att det slutligen är genomfört.

Och vad passar då bättre än att komma iväg på en avslappnande och härlig bröllopsresa?

Vi tänker kanske något otippat föreslå Irland som er destination. Ofta kanske man tänker sig att resa till Maldiverna eller någon annan paradis-ö med turkost vatten och stränder utan slut. Otippat eftersom så ser det bekant inte ut på Irland. Det finns dock fördelar med att åka till Irland på bröllopsresa givetvis, annars skulle vi ju inte föreslå det. Reseshopen.se har en paketresa till Irland som innebär att du inte bara kommer att uppleva staden Dublin, utan du kommer även att få uppleva det en del väljer att kalla ”det riktiga Irland”. Det riktiga Irland är alltså att uppleva saker som finns utanför Dublin, i mindre städer och på landsbygden.

Det innebär bland annat en tur till Galwaysdistriktet där den skiftande naturen är något i hästväg. Och just hästar är något du förhoppningsvis kommer få se. Här kan du med lite tur få se en flock Conemara-ponnys, vilket är den enda Irländska hästrasen.