Är du bjuden på bröllop?

Är du bjuden på bröllop? Här får du tips på hur du kan på ett enkelt sätt skapa dig en festklädsel utan att det behöver kosta skjortan och en halv månadslön.

För honom

Det kan vara viktigt att titta på inbjudningskortet vilken klädkod som gäller för vigsel och bröllopsfest. Det blir allt vanligare med klädkoden vardaglig klädsel, det innebär att man kan välja att klä sig i princip som man önskar. Förvisso så vet man ju att det är ett festligt tillfälle och man kanske inte väljer jeans och t-shirt. För en del så kanske man vill uppdatera sin garderob och för herrar så kan ni med fördel ta en titt hos stayhard.se som säljer märkeskläder och mode för män online.  Leta upp en snygg kavaj med tillhörande skjorta och du kan vara hemma och klar för festen.

För henne

För kvinnan så kan det vara bra att tänka på att inte klä sig i vitt om inte brudparet meddelat något annat. Svart kanske inte hellre är något som man använder sig av på en fest som ett bröllop. Om man har dålig koll på klädkoder så kan man med fördel kolla in expressen.se och deras artikel om just klädkoder för bröllop. Om brudparet angett en klädkod i inbjudan så ska den naturligtvis följas. Det finns då ingen risk att man komma för uppklädd eller tvärtom att man inte känner sig fin nog jämfört med de andra gästerna.